vineri, 30 septembrie , 2022

LinkedIn adaugă noi tool-uri pentru conținutul vizual

Dacă folosești LinkedIn și activezi în domeniul vizualului (sau vrei să o faci și cauți oportunități), platforma tocmai ți-a făcut viața mai ușoară. Creatorii de conținut vor dispune de noi modalități de a crea postări și de a-și promova paginile personale dinafara site-ului. Vă voi detalia mai jos ce presupun mai exact aceste lucruri.

În primul rând, LinkedIn au adăugat un feature numit „Templates„, care permite utilizatorilor să creeze postări cu text și elemente grafice cu ajutorul unor template-uri care pot fi personalizate în mai multe moduri, cu scopul de a fi mai atrăgătoare pentru privitori. Această caracteristică va fi disponibilă în următoarele săptămâni și dă posibilitatea creatorilor de conținut să aleagă dintr-o multitudine de fundaluri și font-uri.

Un alt feature destul de simplu (dar important) care face parte din acest update este adăugarea de link-uri în postări, link-uri care pot fi puse chiar peste imaginile respective. Astfel, utilizatorul va putea să își promoveze mai ușor paginile personale, fie că vorbim de un blog, de un portofoliu sau de o afacere, lucru de care o platformă ca LinkedIn chiar avea nevoie.

Citește mai mult: https://zonait.ro/linkedin-adauga-tool-uri-pentru-continutul-vizual/

Vezi si

Netflix își deschide studio de jocuri video în Finlanda

Gigantul de streaming, Netflix, își va deschide propriul studio de jocuri video într-un efort de …