sâmbătă, 13 aprilie , 2024

„O victorie frumoasă” a CSM Vaslui, cu Politehnica Timișoara: 29-27

„Mulțumim, vasluienilor! Sunteți magnifici! Simțim cu adevărat că sunteți al 8-lea jucător!”, au scris cei de la CSM Vaslui pe pagina echipei după ce vasluienii au umplut până la refuz Sala Polivalentă pentru meciul cu Politehnica Timișoara, pe care echipa de handbal locală l-a câștigat cu 29-27, urcând pe locul 8. 

CSM Vaslui este tot mai departe de retrogadarea din Liga Zimbrilor în urma meciului câștigat cu echipa Politehnica Timișoara, scor 29-27, rezultat care îi urcă pe vasluieni pe locul 9 în clasament, la doar un punct de locul 8, ocupat de CSM Bacău.

„Mulțumim, vasluienilor! Sunteți magnifici! Simțim cu adevărat că sunteți al 8-lea jucător!”, au scris cei de la CSM Vaslui, pe pagina proprie de socializare, după ce vasluienii au umplut până la refuz Sala Polivalentă pentru a încura echipa.

„O victorie frumoasă, obținută de o echipă care s-a mobilizat exemplar, a jucat cu sufletul și a fost cu adevărat „Toți pentru Unul / Unul pentru Toți””, au mai scris cei de la CSM Vaslui.

Valentin Petrila, Eduard Cioată – Darius Dragon, Vladyslav Kobzîi 2, Alexandru Ionescu 1, Gabriel Cumpănici 5, Andrei Popa 2, Bogdan Cîrchea, Dragoș Soare 3, Maksym Karamyshev, Silvian Amihăesi 2, Vlad Hușanu, Vladimir Carali, Maxim Oancea, Florin Acatrinei 8, Răzvan Chiratcu 6.

Antrenori: Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu.

„Au mai rămas două meciuri foarte importante. Aceste trei puncte ne dau o gură de oxigen pentru acest sfârșit de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas. Următorul joc este cel mai important. Trebuie să mergem la Odorhei să câștigăm, iar apoi putem să facem alte calcule. În momentul de față ne gândim doar să câștigăm la Odorhei”, a spus după meci jucătorul Valentin Petrila.

Vezi si

Simona Halep poate reveni in teren. Suspendarea a fost redusa la 9 luni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de jucătoarea română …