Serviciul de internet Starlink a ajuns în Antarctica

Serviciul de internet al companiei SpaceX, a lui Elon Musk, este pus serios la încercare: Starlink a ajuns în Antarctica.

SpaceX a promovat de mult timp potențialul Starlink de a interconecta lumea, permițându-le oamenilor din zonele rurale și altor comunități defavorizate să acceseze internetul de mare viteză.

Starlink a ajuns în Antarctica, iar serviciul de internet de bandă largă este disponibil acum într-una dintre cele mai îndepărtate comunități de pe Pământ, McMurdo Station, un avanpost de cercetare condus de Programul Antarctic al Statelor Unite (USAP).

Starlink a ajuns în Antarctica. Ce urmează?

„Oamenii de știință USAP, susținuți de NSF, din Antarctica sunt deosebit de încântați! Starlink testează serviciul polar cu un terminal de utilizator nou instalat la stația McMurdo, crescând lățimea de bandă și conectivitatea pentru a sprijini știința”, a declarat Fundația Națională pentru Știință din SUA.

SpaceX a sărbătorit, de asemenea, această etapă. „Starlink este acum pe toate cele șapte continente! Într-o locație atât de îndepărtată precum Antarctica, această capacitate este activată de rețeaua laser spațială a Starlink”, a scris compania, citată de Space.com.

Citește mai mult: https://www.descopera.ro/lumea-digitala/20179089-serviciul-de-internet-starlink-a-ajuns-in-antarctica

Vezi si

YouTube pune stop clipurilor care promovează obiceiuri alimentare nesănătoase

Ușor de viralizat prin promovarea către un public numeros, mereu în căutarea de soluții pentru …

  • https://sonicssl.namehost.ro/8040/;
  • Smile FM Romania